Zapata Flyride

Hij is hier! de nieuwste watersport gadget van 2018. Je kunt nu bij FlyrideMasters.nl onderdeel van Extreme Watersport de zapata Flyride beleven! De nieuwste uitvinding van Franky Zapata, een nieuwe vliegende waterjet fiets van Zapata die uzelf mag bevliegen! De verwachte aankomstdatum is maart 2018. Kunt u dit ook? Ja, Het is gewoon de nieuwste en nieuwste innovatie in Hydro-Flight-sporten gemaakt door jetski kampioen Franky Zapata. Gemaakt zodat u de Flyrider ook kan besturen. Op deze pagina bespreken we alles wat u moet weten!
Fotogalerij

Wat is de Flyride?

De Flyride is een watervliegtoestel dat lijkt op een jetski en wordt aangedreven door waterjet technologie waarmee de berijder over water kan vliegen. Het waterjet-fietsapparaat heeft een boardcomputer met stabilisatietechnologie bekend als EZ-Fly. Met deze nieuwe technologie kan het apparaat zichzelf evenaren, net als hoe drones zichzelf laten zweven. Het voordeel van het implementeren van dit nieuwe systeem is dat de rijder of bestuurder met succes kunnen vliegen met weinig of geen training.

Hoe werkt het?

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe wij de Flyride kunnen instellen en hoe u hem kunt besturen. Zodra wij de Zapata Flyride hebben ontvangen en deze hebt aangesloten op onze PWC-verbindingskit, willen wij de bestaande EMK-afstandbediening koppelen met de Flyrider. Het koppelen werkt op dezelfde manier als het koppelen van de Wireless EMK V2 Remote van ons Flyboard. Eenmaal gekoppeld kun je de waterscooter starten met de knoppen aan het stuur van de Flyride en beginnen met vliegen. Meer info
Wij zijn een onderdeel van: Zapata Flyride

Zapata Flyboard

Flyboard

Zapata Hoverboard

hoverboard

Zapata Jetpack

jetpack

Koop uw Ticket en reserveer uw experience !

U kunt snel en veilig uw tickets voor de Flyride Experience bestellen via iDeal. Kopen van de tickets kan via onze partner Extreme Watersport op de Flyride informatiepagina. Of bel 06 – 547 10 470 voor info.