Extreme Watersport

Geschreven door FlyRideMasters.nl op . Geplaatst in Flyride Blog

Extreme Watersport is hét bedrijf om te genieten van de gaafste watersporten. Op onze mooie locatie op de Vlietlanden in Den Haag kan je flyboarden en flyriden. Wij maken gebruik van het Zapata flyride, als eerste flyboardschool in Nederland.
Bovendien kan je bij ons ook een hoverboard en jetpack experience meemaken. Al onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Maar het belangrijkste is dat ze er voor zorgen dat jij een ontzettend gave dag hebt. Dus perfect voor een dagje uit met vrienden, bedrijfsuitje en vrijgezellenfeestje. Bel vooral als je extra wensen of vragen hebt.

Labels:, ,

FlyRideMasters.nl

FlyrideMasters.nl bied de nieuwste watersport gadget van 2018 aan op een unieke lokatie in Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in recreatiegebied Vlietland. Volg ons op Extreme Watersport of like ons op Facebook.

Koop uw Ticket en reserveer uw experience !

U kunt snel en veilig uw tickets voor de Flyride Experience bestellen via iDeal. Kopen van de tickets kan via onze partner Extreme Watersport op de Flyride informatiepagina. Of bel 06 – 547 10 470 voor info.